Apple staat zelf ook in de rij voor een iPhone

U zult er misschien geen afscheid van willen nemen, maar uw zakelijke iPhone moet vroeg of laat vervangen worden. Het apparaatje zal dan al snel onder een laag stof verdwijnen in een hok. U kunt de iPhone daarom beter tegen een vergoeding inleveren bij Apple. Verzamel dus alle ongebruikte Apple-apparaten in uw bedrijf, en lever ze in bij Apple. Ook iPods, iPads en Mac-computers zijn welkom.

24 mei 2012 | Door redactie

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen kunt u oude iPhones, iPads en Mac-computers gratis inleveren bij Apple. En het mooie is dat u hier een vergoeding voor ontvangt. De hoogte van die vergoeding is natuurlijk afhankelijk van het type apparaat, en de staat hiervan. Zaken als waterschade of lelijke krassen verminderen  vanzelfsprekend de waarde. Op de website van Apple vindt u een speciaal formulier voor het inleveren van Apple-appraten. Na het invullen van een vragenlijst ziet u welk bedrag u ontvangt. iPods en mobiele telefoons van andere fabrikanten worden ook met open armen ontvangen. Er is een apart formulier voor iPods en andere typen mobiele telefoons.

Apple is niet de enige
Apple is natuurlijk niet het enige bedrijf dat geïnteresseerd is in uw oude apparaten. Er zijn bijvoorbeeld verschillende bedrijven die uw rondslingerende mobieltjes graag van u overnemen. In PC Rendement 6-2012 vindt u een overzicht met de bedragen die u voor enkele populaire smartphones krijgt bij verschillende aanbieders. Nummer 6 van dit jaar valt 12 juni bij u op de mat.