Bent u al voorbereid op Sinterklaas?

Vandaag begint het Sinterklaasjournaal weer en zaterdagmiddag zal Sinterklaas met zijn Pakjesboot aanmeren in Harderwijk. Voor u een teken dat de voorbereidingen moeten beginnen voor de aankomst van Sinterklaas bij uw bedrijf. De kinderen van uw collega’s zullen enorm blij zijn als de Goedheiligman een bezoekje brengt aan uw bedrijf.

10 november 2010 | Door redactie

Organiseert u een gezellige avond vol sinterklaasactiviteiten waarbij de kinderen van uw collega's ook bij aanwezig zijn, dan is het natuurlijk erg leuk als de Goedheiligman op visite komt. Naast het snoepgoed en de versiering van uw bedrijfsruimte moet u ook nog andere zaken regelen. Hoe kunt u bijvoorbeeld het beste lootjes trekken voor het maken van surprises. Maar het belangrijkste is natuurlijk: hoe krijgt u Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten naar uw bedrijf ‘gelokt'.

Surprises en gedichten

Iedere collega die deelneemt aan deze speciale Sinterklaasavond op het bedrijf, kan een lootje trekken. Dit kunt u eenvoudig doen door gebruik te maken van Lootjestrekken.nl. Een handige website waarbij u zelfs kunt aangeven dat bepaalde mensen elkaar niet mogen trekken, bijvoorbeeld stelletjes of werknemers van dezelfde afdeling. Iedere gebruiker kan zijn eigen verlanglijstje samenstellen en er kunnen anonieme vragen gesteld worden als er onduidelijk bestaat over het verlanglijstje.

Sinterklaas en Zwarte Pieten

De Goedheiligman en zijn Zwarte Pieten moeten natuurlijk ook zelf aanwezig zijn. Maar Sinterklaas heeft het erg druk in die korte tijd dat hij in Nederland is. U kunt daarom gebruikmaken van een ‘Hulp-Sinterklaas'. Soms moet u daarvoor ook enige attributen aanschaffen zoals een pak of een staf. Office Rendement heeft een top-tien gemaakt van webwinkels waar u de ‘echte' sinterklaasproducten kunt kopen. Deze top-tien vindt u op de voorpagina van Office Rendement
2010-11 die deze week bij u op de mat is gevallen.