Bereken uw subsidiemogelijkheden

Voor bepaalde groepen werknemers die u aanneemt of in dienst heeft, kunt u in aanmerking komen voor subsidies of gebruikmaken van bepaalde regelingen. Onlangs heeft het WerkgeversServicepunt de website subsidiecalculator.nl vernieuwd. Hierdoor kunt u sinds 1 januari 2013 ook zien welke subsidies of regelingen voor uitzendkrachten van toepassing zijn.

10 januari 2013 | Door redactie

Op de website subsidiecalculator.nl kunt u door een aantal persoonlijke gegevens van een werknemer in te vullen eenvoudig zien welke subsidies of regelingen voor de werknemer gelden. Denk bijvoorbeeld aan de mobiliteitsbonus voor arbeidsgehandicapten en oudere uitkeringsgerechtigden of de afdrachtvermindering onderwijs. Ook berekent de subsidiecalculator hoe hoog deze subsidies zijn en wat de regelingen waarvoor de werknemer in aanmerking komt precies inhouden.

Subsidiemogelijkheden voor uitzendkrachten

Sinds 1 januari 2013 is de subsidiecalculator uitgebreid waardoor u nu ook voor uitzendkrachten kunt berekenen welke subsidies of regelingen voor hen gelden. De subsidiecalculator is het initiatief van het WerkgeversServicepunt. Dit is een samenwerking van UWV, gemeenten, de sociale werkplaats, onderwijsinstellingen, kenniscentra en uitzendbureaus.