Betaalde apps gratis op Black Friday

Vandaag is het Black Friday. Dat zegt u misschien niets, maar u kunt er wel van profiteren. Op deze dag kunt u verschillende betaalde apps met korting of zelfs gratis downloaden. Black Friday is de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Op Black Friday bieden (online) winkels producten tegen enorme kortingen aan. Dat geldt ook voor apps in de App Store en de Google Play Store.

23 november 2012 | Door redactie

Misschien heeft uw werkgever het downloaden van betaalde apps geblokkeerd. Vandaag heeft u de kans om toch betaalde apps gratis binnen te halen. Het is namelijk Black Friday, de dag waarop het in Amerika grote uitverkoop is. Ook veel betaalde apps zijn vandaag afgeprijsd of zelfs helemaal gratis. De app-ontwikkelaars die meedoen bieden hun waar voordelig aan. Het gaat in totaal om enkele honderden apps.

Snuffel in de app-winkel

Het is dus zeker de moeite waard om vandaag een kijkje te nemen in de app-winkel van uw smartphone. Vanwege het tijdsverschil met de Verenigde Staten kunt u iets langer profiteren van Black Friday. Het is daar namelijk enkele uren vroeger. Hierdoor heeft u na middernacht Nederlandse tijd nog een paar uur om voordelig apps te downloaden.