De NieuweWetten-app geeft u overzicht

Wet- en regelgeving wil nog wel eens veranderen. Voor u is het de kunst om al deze nieuwe wet- en regelgeving bij te houden. De NieuweWetten-app van Antwoord voor bedrijven helpt u het overzicht te bewaren en attendeert u op wijzigingen in wetgeving via een melding op uw smartphone.

15 november 2012 | Door redactie

De NieuweWetten-app van Antwoord voor bedrijven geeft u een handig overzicht van alle actuele wijzigingen in de wetgeving. De wetten zijn ingedeeld in de categorieën: administratie, bedrijf starten, bedrijfspand, bedrijfsvoering, belastingzaken, beroepseisen, personeel, rechtspraak, verkoop en vervoer. Per categorie kunt u aangeven of u meldingen wilt ontvangen zodat u op de hoogte blijft van de wijzigingen en de ingangsdatum van de nieuwe wetten en regelgeving. Ook kunt u aangeven op welk moment u deze meldingen op uw smartphone wilt ontvangen. Hierbij heeft u de keuze uit: drie maanden, één maand of één week van tevoren of op de ingangsdatum van de wetswijzigingen.

De NieuweWetten-app voor iPhone, iPad en Android

Wilt u meer achtergrondinformatie over de wet- of regelgeving, dan klikt u op wet. U krijgt dan alle relevante informatie te zien zoals een korte beschrijving, de doelgroep en de ingangsdatum. Wilt u meer informatie, dan kunt u via een link de website Antwoord voor bedrijven bezoeken. Met de NieuweWetten-app kunt u de wetswijzigingen en nieuwe regels ook delen via sociale media zoals LinkedIn, direct in uw agenda zetten of doorsturen per e-mail. De NieuweWetten-app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android. Bekijkt u de nieuwe wetten regels liever op uw pc, dan kunt u terecht op Antwoord voor bedrijven.