Gebruikers het meest tevreden over iPhone

Uw zakelijke smartphone kiest u meestal niet zelf uit. Dat kan tot gevolg hebben dat u niet altijd even blij met het toestel bent. Misschien moet u in dat geval toch eens informeren of u de iPhone als zakelijke mobiele telefoon kunt krijgen. Dat zou namelijk gunstig kunnen zijn voor uw tevredenheid. In vergelijking met gebruikers van Android-toestellen en Blackberry’s zijn iPhone-gebruikers het meest te spreken over hun smartphone.

29 augustus 2011 | Door redactie

Niet elke smartphone is even prettig in het gebruik. U zult zelf ook wel eens de neiging hebben gehad om een toestel uit het raam te gooien. Uit onderzoek van Peil.nl en Bellen.com blijkt dat iPhone-gebruikers het meest tevreden zijn over hun mobiele telefoon. Met een score van 8,2 laat de iPhone het Android-toestel en de Blackberry achter zich. Die moeten het doen met respectievelijk een 7,8 en een 7,1. Met zo’n hoge score zal het u niet verbazen dat driekwart van de iPhonebezitters aangeeft als volgende toestel weer een iPhone te kiezen.

iPhone niet altijd de beste

Op bijna alle punten waarop de toestellen zijn vergeleken komt de smartphone van Apple als beste uit de bus. Vooral op het gebied van gebruiksgemak en apps doet de iPhone goede zaken. Alleen als het om batterijduur gaat legt de iPhone het af. Wordt u chagrijnig van accu’s die snel leeg zijn, dan bent u volgens dit onderzoek beter af met een Blackberry.