Google Chrome krijgt oppoetsbeurt

De medewerkers van Google hebben weer de handen uit de mouwen gestoken. Het resultaat is een vernieuwde versie van Google Chrome. Er is voornamelijk gesleuteld aan de startpagina en het beheren van apps. Doordat Google Chrome zichzelf van updates voorziet, krijgt u de nieuwe versie vanzelf te zien. Verder is het voortaan mogelijk om een link te leggen met Google+.

4 november 2011 | Door redactie

Google Chrome heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Voortaan krijgt u bij het openen van een nieuw tabblad een pagina met de meest bezochte sites en een pagina met webapps te zien. Verder kunt u apps makkelijker sorteren en weggooien door ze naar de onderkant van uw browserscherm te slepen. Google Chrome werkt met automatische updates, u ziet de nieuwe versie dus vanzelf verschijnen.

Ook integratie Google+

Verder is Google Chrome vanaf nu ook geïntegreerd in Google+. Dankzij twee nieuwe extensies kunt u voortaan interessante websites direct delen op het sociale netwerk. Daarnaast kunt u notificaties van Google+ in uw browser laten tonen. U kunt beide extensies downloaden in de Chrome Web Store.