Google helpt mkb een handje en rekent niets

17 november 2015 | Door redactie

Werkt u bij een mkb-bedrijf, dan steekt Google u de helpende hand toe. Vanaf november 2015 gaat het op diverse plaatsen in Nederland digitale workshops organiseren waar u zich snel kunt laten ‘bijscholen’ op technisch vlak. En omdat Google er later zelf van hoopt te profiteren, is deelname gratis.

Google vindt dat veel mkb-bedrijven de mogelijkheden die internet biedt, niet voldoende benutten. Daardoor stagneert hun groei. Omdat Google zelf ook floreert als bedrijven hun kansen op internet grijpen, organiseert Google nu gratis de ‘digitale werkplaats’. Die zal in 2016 op diverse plaatsen in Nederland gehouden worden. De locaties worden bekendgemaakt op een speciale webpagina, waar u zich dan ook kunt inschrijven. U krijgt dan in een ochtend of middag een plenair gedeelte en vijf workshops, waar u er drie van kunt kiezen.

Behandelde onderwerpen

De onderwerpen van de workshops zijn een strategie om uw naamsbekendheid te vergroten, een betere online zichtbaarheid, alles uit uw website halen (en dat ook meten), financiering vinden voor uw plannen en online samenwerken. Kleinere bedrijven kunnen vaak juist slagvaardiger zijn dan grote, en als u weet hoe u dat digitaal kunt ondersteunen vergroot u uw kansen.

Bijlagen bij dit bericht

Effectief financieren van uw onderneming
E-learning | VideoCollege 32 minuten