Gratis MobileNavigator app voor uw iPhone

Bent u vaak op zakenreis, dan is een navigatiesysteem essentieel. U wilt uiteraard niet verdwalen als u op bezoek gaat bij een nieuwe of bestaande klant. U kunt hiervoor natuurlijk een TomTom aanschaffen, maar tegenwoordig zijn er ook gratis alternatieven. Zoals de MobileNavigator-applicatie van producent NAVIGON. De applicatie is een groot succes en is al ongeveer 1,5 miljoen keer gedownload.

7 september 2010 | Door redactie

Met de MobileNavigator heeft u onder andere informatie over afstanden, aankomsttijden, wegrestaurants, tankstations, snelheidsbeperkingen en grensovergangen. Ook kunt u alle hotels, winkelcentra en andere bijzondere bestemmingen eenvoudig opzoeken. U krijgt gesproken aanwijzingen en een kaartweergave waarmee u een realistisch beeld krijgt van hoe de wegen er in het echt uitzien. Bovendien hoeft u geen internetverbinding te hebben om gebruik te maken van de navigatie. Wel moet u T-mobile als provider hebben. U kunt de applicatie downloaden bij de Apple Store.

Ook als u gaat fietsen

De applicatie heeft ook een voetgangers- en fietsersmodule. De toepassing is dus niet alleen bestemd voor automobilisten maar eigenlijk voor iedereen die wel eens onderweg is. Ook heeft de applicatie de optie Clever Parking. Hiermee kunt u de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid opzoeken.
Overigens kunt u het gratis pakket ook uitbreiden zodat u toegang krijgt tot functies zoals live verkeersinformatie en aanvullende kaarten van andere landen.