HTC-eigenaar mag meer opslaan in Dropbox

Als u in het bezit bent van een HTC-smartphone die op besturingssysteem Android draait, is er goed nieuws voor u. Binnenkort krijgt u vijf gigabyte opslagruimte in Dropbox. Online opslagdienst Dropbox biedt leden standaard twee gigabyte gratis opslagruimte aan. Eigenaars van een Android-smartphone van HTC krijgen daar nu dus zonder extra kosten drie gigabyte bij.

28 oktober 2011 | Door redactie

Dropbox wordt door veel bedrijven gebruikt om bestanden online op te slaan en te delen. Dat is erg handig als u wel eens vanuit huis werkt. Een nadeel aan Dropbox is dat er in de gratis versie een maximum opslag geldt van twee gigabyte. Mocht u een Android-toestel van HTC hebben, dan bent u één van de gelukkigen die binnenkort meer opslagruimte krijgen. HTC-eigenaars krijgen binnenkort drie gigabyte extra opslagruimte. Zij mogen gratis vijf gigabyte aan bestanden opslaan in Dropbox.

Eerst Dropbox-app installeren

Voor niets gaat de zon op; Dropbox verwacht dus wel een tegenprestatie. Om drie gigabyte meer opslagruimte te krijgen, moet u eerst de Dropbox-app downloaden. Wanneer u met uw HTC-smartphone naar de Android Market gaat en de app installeert, krijgt u toegang tot de extra opslagruimte.