Handboek Loonheffingen 2017 met register

28 februari 2017 Door redactie

Zoals ieder jaar heeft Rendement een alfabetisch trefwoordenregister samengesteld voor het Handboek Loonheffingen 2017. U kunt het Handboek Loonheffingen 2017 inclusief register nu downloaden.

De eerste versie van het Handboek Loonheffingen 2017 is nu beschikbaar. Gebruikers van het Handboek die het op papier willen raadplegen, moeten het zelf printen. Een trefwoordenregister is dan erg handig, maar de Belastingdienst maakt dit al jaren niet meer. Zoals ieder jaar heeft Rendement het ontbrekende register alsnog voor u samengesteld. U kunt het complete Handboek Loonheffingen 2017 met register (tool) nu downloaden.

Belangrijkste wijzigingen

In het nieuwe Handboek zijn een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd:

Automatisch een nieuwe versie

De informatie op de site van de Belastingdienst wordt het hele jaar door bijgewerkt. Van de pdf-versie van het Handboek verschijnt elk kwartaal een nieuwe versie. Rendement zal daarom ook ieder kwartaal een nieuwe versie van het Handboek Loonheffingen 2017 mét register online zetten. Downloadt u het Handboek Loonheffingen (tools), dan krijgt u automatisch bericht als er een nieuwe versie beschikbaar is.  

Bijlagen bij dit bericht

Gerelateerd aan dit nieuwsartikel

Laatst toegevoegd

Meest gelezen

Heeft u een vraag over Handboek Loonheffingen?

Elke Schulting

Adviseur Belonen en Organisatie-ontwerp

STYR & company
Adviseur is nu beschikbaar