Office 2010 gratis uitproberen

27 november 2009 Door redactie

Bent u al gewend aan het lint in Office 2007? Hopelijk wel, want in office 2010 komt het terug. In juni 2010 is de release van Microsofts nieuwste kantoorsoftwarepakket. De grootste vernieuwing van het pakket zit hem dan ook niet in extra opties of schokkende wijzigingen in de besturing, die zit namelijk in de mogelijkheid om de verschillende onderdelen online te gebruiken. U kunt dan dus vanaf iedere gewenste plek bij uw bestanden!

Sinds half november kunt u op de website van Microsoft de bètaversie van het nieuwste MS Office pakket downloaden. Ook al bent u binnen uw onderneming niet degene die gaat over het installeren – en aanschaffen – van programma's, dan nog is dit voor u interessant. U bent namelijk wel degene die met de nieuwe Word, Excel en Powerpoint moet gaan werken! Afhankelijk van uw behoefte aan functies, kunt u kiezen uit drie verschillende versies waarbij u waarschijnlijk voldoende heeft aan het kleinste pakket. Met MS Word, MS Excel, MS Outlook, MS Powerpoint en Onenote heeft dit pakket de meest gebruikte modules in huis.

Reclame ontneemt u het werkplezier

Alle versies bevatten in ieder geval MS Word, MS Excel en MS Outlook. Daarbij kunt u alle  versies online gebruiken. Het enige nadeel aan de gratis downloadversies is dat u veel irritante reclame voor betaalde diensten van Microsoft op uw scherm krijgt in de vorm van banners. Hierdoor is uw werkgebied kleiner dan u gewend bent. Uiteraard zal deze reclame in de definitieve – en betaalde – versie wegvallen.

Proefabonnement Office Rendement