Online een telewerkplek reserveren

22 november 2010 Door redactie

Werknemers die voor hun werk veel onderweg zijn, hebben soms een vergaderlocatie nodig. Zo’n vergaderlocatie kan nu onderweg, thuis of vanuit kantoor worden gereserveerd via een netwerk van negentig aangesloten telewerkcentra. Het uitgangspunt daarbij is dat uw werknemers de werkplek of vergaderruimte op de fiets kunnen bereiken.

Via de online reserveringstool van Smartwork kunnen uw telewerkers kijken of er vestigingen zijn in de plaats waar ze naartoe reizen en of de werkplekken en/of vergaderruimtes beschikbaar zijn. Ook zijn er vestigingen met extra faciliteiten, zoals kinderopvang, secretariële ondersteuning, fitnessmogelijkheden of verruimde openingstijden (tot negen uur 's avonds). Ook op de routeplanner van de ANWB kunt u de Smartwork-locaties terugvinden.

Autogebruik beperken

De vergader- en werklocaties van het Smartwork-netwerk liggen altijd in de nabijheid van uitvalswegen, verkeersaders, stations of woonwijken om het autogebruik – in met name stedelijke gebieden – zo veel mogelijk te beperken. Er zijn nu zo'n negentig centra. De bedoeling is dat dit wordt uitgebreid naar honderd centra verspreid over het land, met een concentratie in de Randstad.

Leaderboard