Handboek loonheffingen alleen nog digitaal

25 november 2010 Door redactie

Het Handboek loonheffingen 2011 zal niet meer op papier verschijnen. Dit jaar kreeg u dit boek al niet meer automatisch toegestuurd, maar moest u het op tijd aanvragen. Volgend jaar is het doek dus helemaal gevallen voor de papieren versie. De Belastingdienst stelt uitsluitend nog een elektronische versie beschikbaar op zijn website.

Het Handboek loonheffingen van de Belastingdienst is een handig overzicht van regels waar u bij de loonaangifte rekening mee moet houden. Aan de informatie in het Handboek kunt u bovendien rechten ontlenen. Zolang u de in die publicatie voorgeschreven werkwijze volgt, moet de fiscus daar in principe akkoord mee gaan. Dat is alleen anders als de informatie overduidelijk foutief is. Het Handboek loonheffingen 2010 kunt u downloaden op de site van de Belastingdienst. Het nieuwe Handboek voor 2011 zal eind januari beschikbaar komen.

Ook Nieuwsbrief elektronisch

Naast het Handboek loonheffingen publiceert de fiscus uiterlijk 10 december de Nieuwsbrief loonheffingen 2011. Ook deze verschijnt dit jaar uitsluitend elektronisch. U krijgt hem dus niet meer toegestuurd.