Marktplaats als verlengstuk van uw webwinkel

8 maart 2012 Door redactie

Leuk zo’n webwinkel. Maar u heeft er weinig aan als de doelgroep niet weet dat uw webwinkel bestaat. U moet dus investeren in de naamsbekendheid van uw online verkooppunt. Binnenkort kunt u op Marktplaats uw producten uit de webwinkel onder de aandacht brengen. Uw assortiment verschijnt dan op de veilingsite als een commerciële advertentie.

Op korte termijn kunt u uw producten tonen op veilingsite Marktplaats. Uw  assortiment wordt dan automatisch doorgeplaatst op de handelssite. Het is de bedoeling dat de informatie dagelijks wordt opgehaald en geactualiseerd. Prijswijzigingen worden dus binnen 24 uur nadat u ze heeft doorgevoerd verwerkt op de website van Marktplaats. De producten verschijnen niet tussen de advertenties van consumenten. U hoeft dus niet te vrezen dat uw producten komen te staan onder een advertentie voor een gratis af te halen nest kittens. U krijgt een speciale advertentie bovenaan de pagina. Elke keer dat er op uw advertentie wordt geklikt betaalt u een vast bedrag.

Niet voor elke webwinkel

Het initiatief van Marktplaats is in samenwerking met webwinkelsoftware biedmeer.nl tot stand gekomen. In eerste instantie zullen alleen bedrijven die klant zijn van biedmeer.nl in aanmerking komen voor de dienst. Later dit jaar zullen ook webwinkels die gebruik maken van andere software toegang krijgen tot de dienst.

Proefabonnement Marketing Rendement