Rinske Jansen wint AssociatieAward 2012

15 mei 2012 Door redactie

De eretitel Manager Financiële Administratie 2012 is gewonnen door Rinske Jansen. Zij werkt als teamleider van de afdeling Financiën & Controle bij welzijnsorganisatie Rijnstad in Arnhem. Zij kreeg de AssociatieAward uitgereikt tijdens de tiende editie van het Nationaal Congres Administratie op 15 mei 2012.

Voor veel financiële professionals is de eretitel Manager Financiële Administratie een bekend begrip. Deze titel met de bijbehorende AssociatieAward werd dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. De prijs is een initiatief van de Associatie voor Praktijkexamens en Rendement Uitgeverij. Het doel is om de positie van de financieel manager te stimuleren en het imago van financieel-administratieve beroepen te verbeteren. 

Hans Godijn

Rinske Jansen-van der Voort ontving de AssociatieAward (een speciaal ontworpen sculptuur) plus een cheque van € 2.500 voor het volgen van een opleiding naar keuze. Ook mag zij zich nu een jaar lang Manager Financiële Administratie 2012 noemen. Vorig jaar werd deze eretitel toegekend aan Hans Godijn. Hij is als financieel manager verbonden aan Yusen Logistics (Benelux) te Schiphol.
Als u volgend jaar ook kans wilt maken om de AssociatieAward te winnen, schrijf u dan begin 2013 in!

Proefabonnement FA Rendement