Laat pakketjes op zondag bezorgen

Voor bedrijven die online producten aanbieden aan consumenten is het goed nieuws: PostNL blijft voorlopig pakketten bezorgen op zondag. Het bedrijf heeft hiermee drie maanden lang proefgedraaid. Bezorging op zondag kan ook voor uw bedrijf een mooie extra service voor klanten zijn.

3 december 2014 | Door redactie

De afgelopen drie maanden heeft PostNL geëxperimenteerd met bezorging van pakketten op zondag. De proefperiode is nu afgesloten en PostNL is tevreden over de resultaten. Voor de proef  werkte PostNL onder meer samen met webwinkels Coolblue en Dixons. Vanwege het succes zoekt PostNL numeer samenwerkingspartners, zodat de dienstverlening kan worden uitgebreid. Voor bedrijven die de consument bedienen een mooie manier om extra service te bieden.

Voor 24.00 uur bestellen

De bezorging op zondag werkt als volgt: consumenten in Nederland en België die op zaterdag vóór 23.59 uur een bestelling plaatsen, krijgen de volgende dag hun pakketje thuisbezorgd. Naast zondagbezorging, zijn consumenten ook te spreken over avondbezorging. Op zich is dat ook niet zo gek, als u bedenkt dat webwinkels 24 uur per dag open zijn. Het concept ‘winkelen op gezette tijden’ verdwijnt langzaamaan, bedrijven moeten zich dus ook  afvragen of ‘bezorgen op gezette tijden’ nog wel van deze tijd is.