Mobiele voordelen met de KLM-app

Als u op zakenreis moet naar het buitenland, gaat u waarschijnlijk per vliegtuig. Voortaan is dat een stuk relaxter. U kunt namelijk met uw smartphone inchecken. KLM heeft een applicatie voor uw smartphone ontwikkeld, waarmee u bovendien de status van uw vlucht, stoelindeling en kortingen kunt bekijken!

22 oktober 2010 | Door redactie

Met de KLM-app is het een stuk eenvoudiger om met uw mobiel in te checken. Voorheen moest u naar de mobiele website van KLM.com waar u, na enig gepriegel, kon inchecken. Met deze applicatie gaat dat een stuk makkelijker. U hoeft maar één keer uw gegevens in te vullen, waarna deze standaard zijn ingesteld. Ook zorgt de KLM-app voor een makkelijk menu. Hierdoor kunt u snel inchecken, de status van uw vlucht bekijken of uw stoel wijzigen. Overigens kunt u ook de gegevens van andere vluchten bekijken voor als u bijvoorbeeld een collega-manager moet ophalen van het vliegveld.

Flying Blue

Als u regelmatig met de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij vliegt, kunt u uzelf inschrijven voor Flying Blue. U kunt dan voor extra kortingen sparen in de vorm van Miles. Ook deze gegevens heeft u met de KLM-app altijd bij de hand.