NieuweWetten-app attendeert u op wijzigingen

Uw manager is verplicht zich aan de wet te houden, ook op de werkvloer. Wetten willen echter nog wel eens veranderen. De NieuweWetten-app van Antwoord voor bedrijven helpt het overzicht te bewaren en geeft een melding van de wetswijzigingen op smartphones. Handig voor zowel uzelf als uw manager!

21 november 2012 | Door redactie

De NieuweWetten-app van Antwoord voor bedrijven geeft een handig overzicht van alle actuele wijzigingen in de wetgeving. Voor achtergrondinformatie over de wet- of regelgeving, klikt u op wet. U krijgt dan alle relevante informatie te zien zoals een korte beschrijving, de doelgroep en de ingangsdatum. Wilt u meer informatie, dan kunt u via een link de website Antwoord voor bedrijven bezoeken. Met de NieuweWetten-app kunt u de wetswijzigingen en nieuwe regels ook delen via sociale media zoals LinkedIn, direct in uw agenda zetten of doorsturen per e-mail.

De NieuweWetten-app geeft een melding

De wetten zijn ingedeeld in de categorieën: administratie, bedrijf starten, bedrijfspand, bedrijfsvoering, belastingzaken, beroepseisen, personeel, rechtspraak, verkoop en vervoer. Per categorie kunt u aangeven of u meldingen wilt ontvangen zodat u op de hoogte blijft van de wijzigingen en de ingangsdatum van de nieuwe wetten en regelgeving. Ook kunt u aangeven op welk moment u deze meldingen op uw smartphone wilt ontvangen. Hierbij heeft u de keuze uit: drie maanden, één maand of één week van tevoren of op de ingangsdatum van de wetswijzigingen.
De NieuweWetten-app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android. Bekijkt u de nieuwe wetten regels liever op uw pc, dan kunt u terecht op Antwoord voor bedrijven.