Op de wachtlijst voor BlackBerry Messenger

Kunt u niet wachten totdat u met BlackBerry Messenger berichten kunt versturen, dan bent u lang niet de enige. BlackBerry Messenger wordt volop gedownload en daarom worden gebruikers in kleine groepjes toegelaten. BlackBerry hoopt op deze manier overbelasting van de servers te voorkomen.

25 oktober 2013 | Door redactie

BlackBerry Messenger lijkt WhatsApp het vuur na aan de schenen te gaan leggen. Er is veel interesse voor de chat-app. Meer dan vijf miljoen mensen hebben de BlackBerry Messenger al gedownload in de eerste uren nadat de app in de Play Store en App Store verscheen. BlackBerry vreest dat de servers overbelast raken als miljoenen gebruikers tegelijk berichten versturen. Daarom komen geïnteresseerden op een wachtlijst te staan.

BlackBerry vraagt om e-mailadres

Wilt u de BlackBerry Messenger-app downloaden, dan kunt u dat gewoon doen. Alleen kunt u na de installatie niet meteen beginnen met berichten versturen. U wordt gevraagd om uw e-mailadres achter te laten. BlackBerry laat gebruikers namelijk toe in kleine groepjes. Als u aan de beurt bent, ontvangt u daarover bericht via de e-mail.