Schermen delen in Skype helemaal gratis

U hoeft in Skype niet langer te betalen voor het delen van uw scherm tijdens groepsgesprekken. Hartstikke handig als u uw agenda wilt delen met de rest van de groep. Tot voor kort moest u hier nog wel voor in de buidel tasten.

21 augustus 2014 | Door redactie

Als u uw scherm wilde laten zien aan anderen tijdens een Skype-groepsgesprek, moest u daar tot nu toe een premium-abonnement voor afsluiten. Nu heeft Skype het toch gratis gemaakt om met de groep te delen wat er op uw scherm te zien is. Voortaan kunt u dus kosteloos een foto of een PowerPoint-presentatie delen in een gesprek. U hoeft dat niet meer apart te e-mailen.

Laatste versie Skype downloaden

Om te kunnen profiteren van het gratis delen van schermen in groepsgesprekken, moet u wel beschikken over de meest recente desktopversie van Skype. U kunt de Windows-versie, de Mac-variant en Skype voor Linux downloaden op de website van de internetbeldienst. Zoals u weet, is er ook een Skype-app. Die kunt u natuurlijk ook gebruiken voor groepsgesprekken. Gebruikt u Skype graag op de mobiele telefoon om te communiceren met uw collega's of kiest u voor WhatsApp? Laat het weten in de poll hiernaast!