Start als OR- of PVT-lid online de discussie

Sinds kort kunt u online de discussie starten over alles wat met medezeggenschap heeft te maken. Ook kunt u vragen stellen aan vakgenoten of aan andere professionals, zoals opleidingsmanagers en adviseurs. OR Rendement heeft namelijk een nieuw, onafhankelijk discussieplatform opgezet.

21 mei 2012 | Door redactie

Op het nieuwe discussieplatform kan iedereen in de medezeggenschap zijn kennis delen en vragen stellen. U logt heel simpel, snel en kosteloos in met uw Linkedin-account. Dit account maakt u heel eenvoudig aan op de website van Linkedin. Het aantal deelnemers op het discussieplatform neemt dagelijks toe, net als de discussieonderwerpen. Inmiddels telt het discussieplatform al meer dan 150 leden, 24 discussies en meer dan 70 reacties!

Blijvend op de hoogte!

Door de in rap tempo veranderende wet- en regelgeving is het belangrijk om als OR-lid goed op de hoogte te blijven. Het is daarbij niet altijd even duidelijk wat de gevolgen zijn van een wetswijziging. Om hierover meer te weten te komen, kunt u terecht op het OR-discussieplatform. Heeft u al ervaring met bepaalde zaken, dan kunt u die hier ook delen. Interessante discussies die lopen, zijn:

Vakgenoten gingen u al voor. Ook ú kunt online uw ideeën spuien, mee discussiëren, polls invullen en vragen stellen. Het discussieplatform is vooral bedoeld om kennis te delen. Help de medezeggenschap, help elkaar! Ga naar www.eye.nl/or.

Hét discussieplatform - Oog voor OR-zaken