TomTom lanceert flitsende flitser-app

Als u te laat bent voor een afspraak buiten de deur, kan het zijn dat u vlot doorrijdt om zo snel mogelijk op uw eindbestemming te zijn. De navigatiesystemen van TomTom kunnen u in zulke gevallen wijzen op de flitsers die up uw route staan, zodat u kunt voorkomen dat u net iets te enthousiast langs het stoplicht rijdt. Heeft u geen navigatiesysteem van TomTom, maar wel een iPhone, dan kunt u een flitser-app downloaden.

4 mei 2012 | Door redactie

De navigatiesystemen van TomTom hebben een handige flitserfunctie. Die geeft een waarschuwend signaal zodra u een flitser nadert. Die flitserdienst is nu ook los beschikbaar in de vorm van een app. Die TomTom-app kent ongeveer 95% van de vaste flitsers; mobiele flitsers worden via updates toegevoegd. Voor de Android-fan is de app helaas een dode mus; de app is voorlopig alleen geschikt voor de iPhone.

Flitserapp TomTom niet helemaal gratis

De app van TomTom is gratis, maar u moet toch in de buidel tasten. U bent namelijk verplicht om een bijbehorend abonnement af te sluiten. Er bestaan overigens wel meer betaalde apps die flitsinformatie geven. Bijvoorbeeld de Flitsmeister en Flitsers.mobi.