Welke apps hebben anderen op de iPhone?

Heeft u altijd al willen weten welke iPhone-apps uw collega’s installeren, dan kunt u daar nu achter komen. Dankzij een gratis dienst is het mogelijk om te zien welke apps anderen op hun iPhone hebben staan. Op die manier kunt u nieuwe iPhone-apps ontdekken die u zelf misschien nooit had gevonden.

29 december 2011 | Door redactie

In het digitale tijdperk wordt er volop informatie gedeeld. Mocht u bijvoorbeeld denken dat u niet kunt achterhalen welke apps vreemden hebben geïnstalleerd op de iPhone, dan heeft u het mis. Met het programma Crosswalk is te zien welke apps op de iPhone van anderen staan. Wie zich aanmeldt, geeft de dienst toestemming om te neuzen in iTunes. U ziet ook welke beoordeling de apps hebben gekregen van andere gebruikers.

Niet alle iPhone-apps delen

Heeft u geen zin om u aan te melden - maar wilt u wel rondneuzen - dan kan dat ook. Niet-leden kunnen ook alle apps bekijken. Wilt u wel graag met de wereld delen welke apps uw hart hebben veroverd, dan zult u zich moeten aanmelden. Dat betekent overigens niet dat u meteen alle apps moet delen. U geeft zelf aan welke apps op uw iPhone wel en niet zichtbaar zijn.