E-mail

E-mail is laagdrempelig en snel. In tegenstelling tot gewone post, die minimaal een halve dag onderweg is van verzender naar ontvanger, kan een bericht via e-mail bijna meteen na verzending door de ontvanger gelezen worden. Daarnaast heeft e-mail een wat informeler karakter dan een brief en kunnen eenvoudig bijlagen meegestuurd worden. Daarnaast kan via een (mobiele) internetverbinding e-mail ook gelezen worden met een smartphone, tablet of met een computer op een andere locatie dan thuis. 
Hoewel e-mail snel, goedkoop en eenvoudig in gebruik is, heeft het ook nadelen. Zo kan het 'snel even een e-mailtje sturen' binnen een organisatie leiden tot minder 'face-to-face'-contact. Bovendien wordt er ook veel ongevraagde reclame verstuurd via e-mail. Veel e-mailprogramma's verzamelen deze zogenoemde spam in een aparte map in het postvak, zodat de ontvanger er zo min mogelijk last van heeft.

 

Tools

Vraag en antwoord

Kunnen we een herinnering krijgen voor de loonaangifte?
Elke werkgever die loonaangifte moet doen, ontvangt jaarlijks in november van de Belastingdienst de zogeheten ‘Aangiftebrief loonheffingen’ voor het komende kalenderjaar. In deze brief staan de aangiftetijdvakken waarover uw onderneming het jaar erna loonaangifte moet doen... Lees het hele antwoord