Marketing

Marketing moet de waarde van uw merk, product of dienst duidelijk maken aan (bestaande en potentiële) klanten, met als doel om er zo veel mogelijk van  te verkopen. Marketingactiviteiten kunnen gericht zijn op het vergroten van de naamsbekendheid en een goed imago, maar ook aanzetten tot concrete actie en zo direct omzet genereren. Het is zaak om te weten waar (potentiële) klanten behoefte aan hebben en daar zo exact mogelijk op in te spelen. Dat kan via allerlei media en in allerlei vormen. Denk aan e-mailmarketing, direct marketing, telemarketing en online marketing.

 

Tools

Infographics

No budget- en low budget-marketing

Marketing Publicatiedatum 31-07-2019

Niet ieder bedrijf heeft gigantische marketingbudgetten tot zijn beschikking. Onderstaande technieken zijn bruikbaar voor ieder bedrijf met geen of weinig budget.

E-learning

Het auteursrecht op apps
Videocollege
9 minuten
Publicatiedatum: 15-11-2017
ROI berekenen van social media
Videocollege
12 minuten
Publicatiedatum: 03-10-2017

Vraag en antwoord

Hoe kan ik omgaan met mijn telefoonangst?
De telefoon is onmisbaar in het zakelijk verkeer. Telefonisch kunt u afspraken maken, informatie krijgen en geven, bestellingen plaatsen, kopen en verkopen, opmerkingen en klachten doorspelen en ontvangen. U zult het dus maar hebben: telefoonangst. Uit onderzoek blijkt dat 40% van de medewerkers... Lees het hele antwoord