Populairste tools voor support bij OR-werk

29 december 2014 | Door redactie

Rendement heeft een database van een kleine 3.000 tools, waarvan een groot deel zich richt op de medezeggenschap. We hebben deze tools ontwikkeld om u te ondersteunen bij het OR-werk. Bent u geen abonnee? Probeer er dan vijf gratis!

Premium-abonnees van OR Rendement kunnen naast hun abonnement op hét vakblad voor de medezeggenschap gebruikmaken van verschillende aantrekkelijke diensten, waaronder tools. Via deze database heeft u toegang tot een arsenaal aan tools zoals checklists, modelbrieven en voorbeeldreglementen die u verder helpen in uw OR-werk. De populairste tools waarvan de lezers van OR Rendement het afgelopen jaar gebruikmaakten zijn:

  1. Wijzigingen in de WOR 2013;
  2. Geheimhoudingsplicht OR;
  3. Het instemmingsrecht van de OR en PVT;
  4. Instemmings- en adviesrechten OR bij pensioen;
  5. Voorbeeldadvies OR.

Tools ook toegankelijk voor niet-abonnees

Bent u (nog) geen abonnee van OR Rendement, dan kunt u de tools wel uitproberen. Ga naar het tabblad ‘Tools’ en zoek een tool die u zou willen downloaden. U krijgt dan een pop-up te zien waarin u alleen uw e-mailadres hoeft achter te laten. U kunt dan direct tien tools gratis downloaden.

Leg al uw praktijkvragen voor aan een professional van uw keuze

Naast de tools kunnen Premium-abonnees ook gebruikmaken van de adviesdesk. Via de adviesdesk legt u al uw praktijkvragen voor aan een professional van uw keuze. Dat kan een trainer, arbeidsrechtadvocaat of andere expert zijn. Binnen vijf werkdagen krijgt u een antwoord op uw vraag.