Alles over scholing in special voor OR-leden

21 mei 2015 | Door redactie

De Sociaal-Economische Raad (SER) heeft een scholingsspecial uitgebracht voor OR-leden. Daarin vindt u allerlei informatie over het soort scholing waaraan uw OR kan denken, de kosten en mogelijke opleiders. De scholingsspecial is meegestuurd met het aprilnummer van OR Rendement.

Het motto van de speciale uitgave over scholing van de SER is: ‘Goede medezeggenschap begint met scholing’. Om goede medezeggenschap binnen de organisatie op poten te zetten, is het belangrijk dat de leden van de OR hun deskundigheid versterken. Scholing speelt daarbij een grote rol. De SER-special helpt OR-leden op weg bij hun scholing. Daarin staat in de vorm van interviews, reportages, tips en handreikingen onder andere informatie over opleidingsinstituten, scholingskosten en de hoeveelheid scholing die nodig is.

Scholingsspecial bij OR Rendement en online

De SER spant zich in om de medezeggenschap te bevorderen. Om OR’en te ondersteunen met vragen op het gebied van scholing heeft de SER richtbedragen opgesteld voor trainingen en cursussen. Ook het kiezen van een opleidingsinstituut moet makkelijk worden met behulp van de certificaten die SCOOR verleent aan goede opleidingsinstituten.
U vindt de scholingsspecial van de SER in het aprilnummer van OR Rendement bijgesloten. Ook is het mogelijk om de scholingsspecial (pdf) online te bekijken.