Werken bij Rendement

Rendement Uitgeverij is dé kennispartner van zakelijk Nederland. Om klanten in hun werk zo goed mogelijk bij te staan met producten en diensten bevat Rendement drie belangrijke afdelingen:

  • Redactie: ongeveer 20 redacteuren zorgen ervoor dat het assortiment van Rendement altijd actueel, praktisch en relevant is voor de doelgroep.
  • Commercie: deze afdeling van circa 15 mensen zorgt voor de marketing, sales en ontwikkeling van online en offline producten en evenementen.
  • Klantenservice: een team van 20 enthousiaste medewerkers zorgt ervoor dat al het uitgaande en inkomende klantcontact op een professionele en prettige manier wordt afgehandeld.

Heeft u ervaring op één van de bovenstaande werkgebieden? Kijk dan snel bij de vacatures of stuur een open sollicitatie met uw motivatie en CV naar de afdeling HR.

Organisatie
Kenmerkend voor de bedrijfscultuur van Rendement is de no-nonsense en de handen-uit-de-mouwen mentaliteit van de circa 55 medewerkers. De communicatielijnen zijn daarbij kort, wat de flexibiliteit en wendbaarheid van de organisatie ten goede komt. Het kantoor van Rendement bevindt zich in het hart van Rotterdam, direct naast het station Rotterdam Centraal.

Rendement Uitgeverij is onderdeel van SpringerNature één van de leidende uitgevers in de wereld op het gebied van wetenschappelijke en professionele uitgaven. Springer Nature is vertegenwoordigd in meer dan 50 landen en heeft 13.500 medewerkers in dienst. 

Portfolio
Het multimediale portfolio van rendement bevat onder meer: adviserende vakbladen, complete themadossiers, vuistdikke praktijkboeken, informatieve opleidingen en congressen, actuele e-nieuwsbrieven en Rendement.nl. De producten zijn voornamelijk bedoeld voor staffunctionarissen in het mkb.

Vacatures
Werken bij Rendement betekent een baan binnen een organisatie waar ruimte is voor eigen initiatief. Rendement biedt zowel aan starters, jonge professionals als de ervaren professional de mogelijkheid om te groeien. Binnen Rendement, maar ook binnen de wereldwijde Springer Groep.