Medewerker klantenservice en abonnementenadministratie

 

Over Rendement Uitgeverij
Rendement Uitgeverij is een uitgeverij van praktische uitgaven voor het midden- en kleinbedrijf. Ons portfolio bestaat uit vakbladen, themadossiers, websites, handboeken, opleidingen, congressen, e-nieuwsbrieven en crossmediale producten. Rendement is gevestigd in het centrum van Rotterdam op twee minuten lopen van het Centraal Station. De bedrijfscultuur is open, informeel en zeer betrokken.

Functie omschrijving
Op de klantenservice zijn we per direct op zoek naar een leuke en enthousiaste collega. Natuurlijk sta je onze klanten vriendelijk per telefoon te woord. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en je zorgt ervoor dat je onze zakelijke klanten goed informeert en duidelijk antwoord geeft op hun vragen. Je kan goed luisteren en denkt vanuit kansen en mogelijkheden. Hierdoor ben je in staat om in te spelen op de verschillende klantbehoeften. Daarnaast zorg je zelfstandig voor de administratieve afhandeling van onze abonnementenadministratie. Je bent betrokken bij diverse (financieel) administratieve processen en daarbij is het van belang dat je snel kunt schakelen binnen de diverse werkzaamheden. Kortom een dynamische en zelfstandige functie in een leuk team.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Aantoonbare recente ervaring met telefonisch klantcontact en administratieve werkzaamheden in een vergelijkbare functie.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.
  • Goede computervaardigheden en in staat om in meerdere systemen tegelijk te werken.
  • Commerciële  instelling en sterke communicatieve vaardigheden.
  • Vrolijke, optimistische werkhouding en flexibele instelling.

Het gaat hierbij om een functie van 36 uur per week waarbij je de ene week 5 dagen werkt en de andere week 4 dagen (dinsdag vrij).

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in een afwisselende baan bij een leuk bedrijf? Stuur dan je sollicitatie met cv per e-mail aan Mariëlle Linschoten via m.linschoten@rendement.nl