Bereken uw subsidie met de subsidiecalculator

29 april 2013 | Door redactie

Voor bepaalde groepen werknemers die uw werkgever aanneemt of in dienst heeft, komt uw organisatie mogelijk in aanmerking voor subsidies. Het WerkgeversServicepunt heeft de website subsidiecalculator.nl opgericht. Hier kunt u zien welke subsidies of regelingen mogelijk van toepassing zijn op werknemers binnen uw organisatie.

Op de website subsidiecalculator.nl kunt u door een aantal persoonlijke gegevens van een werknemer in te vullen eenvoudig zien welke subsidies of regelingen voor de werknemer gelden. Denk bijvoorbeeld aan de mobiliteitsbonus voor arbeidsgehandicapten en oudere uitkeringsgerechtigden of de afdrachtvermindering onderwijs. Ook berekent de subsidiecalculator hoe hoog deze subsidies zijn en wat de regelingen precies inhouden.

Subsidie berekenen voor uitzendkrachten

Sinds 1 januari 2013 is de subsidiecalculator uitgebreid waardoor u nu ook voor uitzendkrachten kunt berekenen welke subsidies of regelingen voor hen gelden. De subsidiecalculator is het initiatief van het WerkgeversServicepunt. Dit is een samenwerking van UWV, gemeenten, de sociale werkplaats, onderwijsinstellingen, kenniscentra en uitzendbureaus.