Het eLoket van RVO.nl is vernieuwd

30 september 2016 | Door redactie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) heeft een update doorgevoerd van het eLoket. Het eLoket is nu aangesloten op de relatiedatabase van het ministerie van Economische Zaken. Daardoor hoeft u niet langer zelf actualisaties door te geven.

Voor het eLoket van RVO.nl moet u inloggen met eHerkenning. Met eHerkenning kunt u inloggen op websites van de overheid. Zo weten overheden met welke organisaties ze te maken hebben en of werknemers van uw organisatie wel gemachtigd zijn om te handelen. U gebruikt eHerkenning voor bijvoorbeeld het aanvragen van een vergunning of voor subsidies (tool).

U hoeft uw gegevens slechts eenmalig te actualiseren

Dankzij de update van het eLoket en de aansluiting op de gegevensdatabase van het Ministerie van Economische Zaken, zijn uw gegevens altijd up-to-date: het Ministerie haalt de gegevens namelijk rechtstreeks uit de registers van de Kamer van Koophandel (tool) en de Basisregistratie Personen. Als u de eerste keer inlogt bij het eLoket, leidt een wizard u door een proces waarbij u eenmalig uw gegevens moet bevestigen. Daarna blijven uw gegevens actueel.