Laat boodschappen op uw werk bezorgen

7 oktober 2013 | Door redactie

Online winkelen is heel erg handig, maar niet als u uw bestelling zelf moet ophalen of er lang op moet wachten. Gelukkig begrijpen bedrijven steeds beter dat werkenden het reuzedruk hebben. Zo kunt u uw boodschappen straks op uw werk laten bezorgen en krijgt u pakjes van online winkels gewoon op maandag in uw brievenbus.

Werkenden hebben het druk en zijn weinig thuis. Online winkelen is dus een uitkomst. Niet naar de stad in het weekend, maar achter uw pc naar de supermarkt en cadeautjes kopen. Jammer alleen dat PostNL niet meer op maandag wil bezorgen en dat u voor ontvangst van uw boodschappen thuis moet zijn. Gemak en snelheid zijn immers de belangrijkste redenen om iets online te kopen. Dat snappen bedrijven steeds beter. Dus introduceert AH bezorgen op de werkplek en vraagt PostNL de postsorteerders op zondag te werken, zodat uw pakje toch op maandag door de brievenbus valt.

Afhaalpunten op kantoren

Om het klanten makkelijk te maken, introduceert AH afhaalpunten op kantoren. Om te beginnen in de parkeergarage van Cap Gemini in Utrecht. Als de proef slaagt, opent het bedrijf meer punten. En ´s lands oudste postbezorger PostNL laat speciaal voor Bol.com en Coolblue de postsorteerders op zondag werken. Klanten van deze webwinkels kunnen daardoor voortaan wel op maandag hun bestelling thuis verwachten. Op termijn kunnen ook andere webwinkels gebruik maken van maandagbezorging. Dat gaat vermoedelijk een paar maanden duren.