Hieronder vindt u alle informatie over MKB E-learning.
Kunt u uw antwoord niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Gelijk starten met een cursus, bekijk het actuele cursusaanbod.

Hoe werk ik het meest effectief met E-learning?

Dat hangt af van het onderwerp en van uw eigen inzet. Theorie (kennis en kunde) is heel goed via e-learning te leren. Vaardigheden zult u echter in de praktijk moeten leren. Daarom zijn bij bijna alle zakelijke cursussen werkbladen en/of opdrachten beschikbaar die u helpen de theorie in de praktijk te brengen.
 

Wat maakt de e-learningcursussen zo bijzonder?

DDe e-learningcursussen van zijn kort en praktisch. Zo leert u in de kortst mogelijke tijd en kunt u het direct toepassen in de praktijk. Verder zijn alle cursussen gemaakt volgens wetenschappelijke inzichten op het gebied van e-learning: gesproken tekst, relevant en functioneel beeldmateriaal, (teks)animatie en een uitgebreide toets. En niet onbelangrijk: onze cursussen zijn ook gewoon leuk om te doen!
 

Kan ik ook studeren met een smartphone of een tablet?

Momenteel kunt u helaas de e-learningcursussen niet op uw smartphone of tablet volgen. Wij werken er hard aan om dit zo snel mogelijk te realiseren.
 

Worden er speciale eisen gesteld aan mijn computer om een e-learningcursus te volgen?

Om e-learning goed te gebruiken heeft u een computer nodig waarop Adobe Flash Player is geïnstalleerd. U kunt de laatste versie van Adobe Flash Player gratis downloaden.
 

Worden de cursussen ook regelmatig voorzien van updates?

Zolang u een abonnement op Rendement.nl of een Premium-account heeft, krijgt u toegang tot al het cursusmateriaal. Ook alle updates van de e-learningcursussen vallen hieronder.
 

Ontvang ik een certificaat na afloop van de cursus?

Als u slaagt voor de eindtoets van een e-learningcursus, ontvangt u een gepersonaliseerd en officieel certificaat.
 

Kan ik de toets van een cursus vaker doen?

Als u zakt voor een toets, kunt u hem opnieuw doen. Houd er rekening mee dat u wel andere toetsvragen kunt krijgen en dat de volgorde van de afzonderlijke toetsvragen en -antwoorden anders kan zijn. Als u slaagt voor een toets kunt u de toets niet meer opnieuw maken.
 

Wanneer ben ik geslaagd voor een toets?

Als u 80% of meer van de toetsvragen goed heeft beantwoord van een e-learningcursus, ontvangt u een gepersonaliseerd en officieel certificaat.
 

Hoe snel kan ik starten met een cursus?

Zodra uw abonnement op Rendement.nl of uw Premium-account is geactiveerd, heeft u toegang tot alle e-learningcursussen. Voor het activeren van uw abonnement op Rendement.nl of uw Premium-account moet u naar de activeerpagina gaan.
 

Kan ik de e-learningcursus ook printen?

Ja, bij de meeste e-learningcursussen krijgt u een gratis e-book (pdf) die u eenvoudig kunt printen. Als u slechts enkele pagina’s wilt printen, is dat uiteraard ook mogelijk.
 

Moet ik altijd de werkbladen en opdrachten maken (indien aanwezig) bij een e-learningcursus?

Bij sommige cursussen worden werkbladen en/of praktijkopdrachten aangeboden die u kunt gebruiken om de lesstof op een actieve manier te verwerken en in de praktijk toe te passen. Het invullen van deze werkbladen of het uitvoeren van de praktijkopdrachten zijn niet verplicht. U hoeft dus ook niets op te sturen na het maken van deze werkbladen en/of praktijkoefeningen.
 

Hoeveel e-learningcursussen kan ik volgen?

Zolang u een abonnement heeft op Rendement.nl of een Premium-account heeft, kunt u alle e-learningcursussen onbeperkt vaak volgen. U ontvangt echter maar één certificaat per gehaalde e-learningcursus.
 

Is het ook mogelijk om een cursus te volgen als ik geen abonnement op Rendement.nl of een Premium-abonnee van Rendement ben?

Nee, dat is niet mogelijk. De cursussen zijn exclusief toegankelijk voor Rendement.nl-abonnees en Premium-abonnees. Heeft u nog geen abonnement op Rendement.nl, vraag dan direct een abonnement aan. Ontvangt u het vakblad van Rendement Uitgeverij en bent u nog geen Premium-abonnee, vraag dan nu uw Premium-account aan.