Steek hulpverleners een hart onder de riem

18 mei 2011 | Door redactie

U heeft het de afgelopen periode vaak kunnen lezen. Veel hulpverleners hebben te maken met agressiviteit. Vreemd, aangezien ze een nobele taak te vervullen hebben. Maar hulpverleners hebben natuurlijk vaak met hoogoplopende emoties te maken dat regelmatig uitmondt in agressie. Tijd om de hulpverleners een hart onder de riem te steken met de nieuwe website: Hulpvoorhulpverleners.nl

Eén op de drie medewerkers in de zorg heeft te maken gehad met bedreigingen. Ook hulpverleners als politiemensen en conducteurs hebben veel te maken gehad met agressie (71%). Daarbij heeft één op de vijf agenten te kampen met psychische problemen. Iedere extra steun voor deze mensen is welkom.

Nieuwe website om steun te betuigen

De nieuwe website Hulpvoorhulpverleners.nl is een burgerinitiatief van mensen die het zat waren om iedere keer maar weer in de krant te lezen dat er weer hulpverleners zijn aangevallen. Op de website kunt u een digitale schouderklop geven aan de hulpverleners. Daarnaast kunt u ook het nummer ‘Stiller dan ooit’ van de band ‘Helder’ kopen. Zodoende steunt u het nobele initiatief ook financieel. U kunt het nummer hieronder luisteren door de video te starten.