Mis niets tijdens Prinsjesdag

30 augustus 2016 | Door redactie

Prinsjesdag staat voor de deur en dit betekent dat er spannende tijden aanbreken. De Miljoenennota 2017 en het Belastingplan 2017 worden dan gepresenteerd en daar zullen ongetwijfeld verrassende maatregelen in staan die voor uw organisatie van toepassing zijn.

De redactie van Rendement.nl spit de Miljoenennota en het Belastingplan van voor tot eind door om voor u al het relevante nieuws op een rijtje te zetten. Op de themapagina van Prinsjesdag zullen alle nieuwsartikelen verschijnen. De redactie stopt pas met schrijven als al het nieuws is geschreven. En als u wilt, kunt u ook nog eens twee gratis nieuwsbrieven ontvangen waarin al het nieuws voor u op een rijtje staat.

Prinsjesdag-nieuwsbrieven

Halverwege de middag ontvangt u direct een nieuwsbrief met daarin een samenvatting van de Troonrede. Vanaf dat moment begint de redactie te schrijven over de Miljoenennota en het Belastingplan. In de loop van de avond, zodra de redactie klaar is met schrijven, ontvangt u een Prinsjesdag-nieuwsbrief waarin al het Prinsjesdag-nieuws is opgenomen. Schrijf u nu in voor deze nieuwsbrieven en mis niets van Prinsjesdag.