Prinsjesdagnieuws direct op Rendement

15 september 2014 | Door redactie

Als het kabinet morgen de Miljoenennota eindelijk openbaar maakt, leest u hier direct het belangrijkste nieuws voor uw bv. Wat gaat er gebeuren met de bijtelling voor zuinige auto’s? En blijft het tarief in box 2 misschien toch nog staan op 22%?

Op Prinsjesdag zal ook eindelijk duidelijk worden hoe de WKR er definitief uit gaat zien. Staatssecretaris Wiebes van Financiën heeft aangekondigd de vereenvoudigingsmaatregelen uit te werken in het Belastingplan 2015. U las hier al over in het bericht ‘Nog maar een keer per jaar afrekenen voor WKR’.

Inschrijven voor speciale Prinsjesdag-nieuwsbrief

Rendement houdt u op (en na) Prinsjesdag voortdurend van de plannen voor 2015 op de hoogte. Als u zich inschrijft voor de Prinsjesdag-nieuwsbrief, ontvangt u in de loop van de middag een beknopt verslag van de ingrijpendste maatregelen die voor 2015 op stapel staan. Later op de avond ontvangt u – zoals u van Rendement gewend bent – de speciale extra Prinsjesdag-nieuwsbrief waarin de plannen van het kabinet voor 2015 zijn uitgewerkt en toegelicht. U kunt de berichtgeving ook volgen via de themapagina Prinsjesdag 2014.