Prinsjesdagnieuws direct op Rendement

Als het kabinet morgen de Miljoenennota eindelijk openbaar maakt, leest u hier direct het belangrijkste nieuws voor uw bv. Wat gaat er gebeuren met de bijtelling voor zuinige auto’s? En blijft het tarief in box 2 misschien toch nog staan op 22%?

15 september 2014 | Door redactie

Op Prinsjesdag zal ook eindelijk duidelijk worden hoe de WKR er definitief uit gaat zien. Staatssecretaris Wiebes van Financiën heeft aangekondigd de vereenvoudigingsmaatregelen uit te werken in het Belastingplan 2015. U las hier al over in het bericht ‘Nog maar een keer per jaar afrekenen voor WKR’.

Inschrijven voor speciale Prinsjesdag-nieuwsbrief

Rendement houdt u op (en na) Prinsjesdag voortdurend van de plannen voor 2015 op de hoogte. Als u zich inschrijft voor de Prinsjesdag-nieuwsbrief, ontvangt u in de loop van de middag een beknopt verslag van de ingrijpendste maatregelen die voor 2015 op stapel staan. Later op de avond ontvangt u – zoals u van Rendement gewend bent – de speciale extra Prinsjesdag-nieuwsbrief waarin de plannen van het kabinet voor 2015 zijn uitgewerkt en toegelicht. U kunt de berichtgeving ook volgen via de themapagina Prinsjesdag 2014.