Rendement presenteert Miljoenennota 2015

15 september 2014 | Door redactie

Morgen is het Prinsjesdag en presenteert het kabinet de Miljoenennota 2015 aan de Tweede Kamer. Zodra de cijfers uit de Miljoenennota morgen bekend zijn, zet MT Rendement de belangrijkste maatregelen en de mogelijke gevolgen daarvan voor uw organisatie op een rij.

De cijfers uit de Miljoenennota 2015 zijn slechts deels uitgelekt. Nieuws dat mogelijk voor u interessant is, zal morgen echter pas bekend gemaakt worden. MT Rendement houdt het nieuws van Prinsjesdag goed voor u in de gaten en brengt u zo snel mogelijk op de hoogte.

Ontvang de Prinsjesdag-nieuwsbrief gratis in uw inbox

Op Prinsjesdag ontvangt u eerst een beknopt verslag van de ingrijpendste maatregelen die voor 2015 op stapel staan. Later op de avond ontvangt u – zoals u van Rendement gewend bent – de speciale extra Prinsjesdag-nieuwsbrief waarin de plannen van het kabinet voor 2015 zijn uitgewerkt en toegelicht. Schrijf u nu in voor de Prinsjesdag-nieuwsbrief, zodat u direct al volledig bent bijgepraat!

Al het nieuws van Prinsjesdag 2014 op één themapagina

Op de themapagina Prinsjesdag 2014 vindt u al het relevante nieuws voor uw organisatie. Zodra het koffertje na de Troonrede wordt geopend, begint de redactie van Rendement nieuwsberichten te publiceren. De redactie stopt pas met schrijven als al het relevante nieuws is gebracht. Zo hoeft u niets te missen.