Wat komt er op Prinsjesdag 2013 uit 't koffertje?

16 september 2013 | Door redactie

Op 17 september presenteert het kabinet zijn plannen voor 2014 aan de Tweede Kamer. De redactie van Rendement zet de belangrijkste maatregelen en de mogelijke gevolgen daarvan voor uw organisatie op een rij. Dat doen we op Prinsjesdag 2013 zelf, maar ook nog in de periode daarna.

Ook dit jaar zijn bezuinigingen weer noodzakelijk. In de Miljoenennota 2014 en het Belastingplan 2014 zullen dan ook de nodige maatregelen staan die consequenties kunnen hebben voor uw organisatie.

Een beknopte en een uitgebreide nieuwsbrief

Op Prinsjesdag ontvangt u rond vijf uur ’s middags van Rendement een beknopt overzicht van de ingrijpendste maatregelen die uit het koffertje van minister Dijsselbloem van Financiën tevoorschijn zijn gekomen.
Later op de avond ontvangt u – zoals u van Rendement gewend bent – de speciale extra Prinsjesdagnieuwsbrief waarin de plannen van het kabinet zijn uitgewerkt en toegelicht. Voordat u woensdag aan uw werkdag begint, bent u dus al volledig bijgepraat!

Van minuut tot minuut op de hoogte

U kunt op Prinsjesdag 2013 ook van minuut tot minuut op de hoogte blijven. De snelste manier is door via Twitter @Rendement_NL te volgen. Een compleet overzicht van al het nieuws vindt u bovendien op onze themapagina Prinsjesdag 2013.
Natuurlijk besteedt Fiscaal Rendement op uw vakportal en in uw vakblad de komende tijd ook aandacht aan de gevolgen van de Prinsjesdagmaatregelen voor uw vakgebied. En heeft u specifieke vragen? Als Premium-abonnee stelt u ze direct aan de MKB Adviesdesk. Een team van speciaal geselecteerde deskundigen is stand-by om uw vraag binnen vijf werkdagen te beantwoorden.