Relatiebeheer

Relatiebeheer is meer dan alleen netwerken en contacten opdoen. Want hoe zorgt u ervoor dat relaties zich verbonden blijven voelen met uw organisatie? Om uw relaties te onderhouden, kunt u regelmatig contact met ze opnemen. Bij voorkeur doet u dit persoonlijk maar het kan ook telefonisch. Pas op dat u niet alleen maar contact opneemt op het moment dat u iets nodig heeft. Probeer ook attent te zijn als er zich iets bijzonders voordoet zoals een ontwikkeling in de carrière van uw relatie. LinkedIn is een prima middel om dit soort zaken bij te houden. De welbekende relatiegeschenken aan het eind van het jaar doen het echter ook nog steeds erg goed. Al zijn er ook daarbij wel een aantal zaken die u in uw achterhoofd moet houden.

 

Netwerken
Videocollege
21 minuten
26-02-2020

Is weinig leveranciers hebben een risico voor de bedrijfscontinuïteit?

Bedrijfscontinuïteit | Publicatiedatum 22-11-2021

Onze onderneming heeft veel klanten maar weinig leveranciers. Waarom is dit een risico voor de bedrijfscontinuïteit?

Wat is de status van een getekende intentieverklaring?

Relatiebeheer | Publicatiedatum 22-07-2019

Tijdens een onderhandeling stelde de andere partij voor een intentieverklaring te tekenen. Wat houdt een dergelijke verklaring precies in en is die juridisch bindend?

Relatiegeschenken aannemen

Relatiebeheer Publicatiedatum 15-08-2019

Alledaagse relatiegeschenken zoals wijn, bloemen of een cadeaubon zijn bedankjes en de meeste organisaties doen hier niet moeilijk over. Sommige giften hebben een opvallend...