Secretaresse in de schaduw of co-manager?

U bent ambitieus, en u wilt dan ook iedere dag het beste uit uzelf halen. Maar, als secretaresse heeft u ook een dienstbaar beroep. Als spin-in-het-web regelt u van alles en nog wat in uw organisatie, terwijl uw manager vaak met de eer strijkt. Of ervaart u het niet zo?

12 februari 2015 | Door redactie

Er is een verschuiving gaande in uw vakgebied. De puur uitvoerende secretaresse verandert langzaamaan in een co-manager die niet alleen alle dingen regelt, maar ook haar manager adviseert en soms zelfs medewerkers aanstuurt. Dit betekent een nieuwe rol vol uitdagingen, maar ook een nieuwe houding. U krijgt immers meer verantwoordelijkheden op uw bordje. Uw manager moet er ook voor openstaan om u die ruimte te geven.

Waardering voor secretaresse en officemanager

Office Rendement is benieuwd hoe u dit ervaart. Gunt u uw manager alle succes van de wereld of wilt u bijvoorbeeld meer erkenning voor de zaken die u voor hem voorbereidt? Rechts van dit bericht vindt u een poll waar u uw stem kunt laten horen. Wilt u meer tekst en uitleg bij uw mening geven, dan kunt u ook reageren onderaan dit bericht.