Het regent sterren en pijlen op LinkedIn

De toevoeging van icoontjes kan uw LinkedIn-profiel opvallender maken. Maar daar werkt LinkedIn jammer genoeg niet aan mee; er is geen mogelijkheid op LinkedIn om icoontjes toe te voegen aan uw profiel. Maar laat u niet kisten! PC Rendement heeft de oplossing.

12 maart 2014 | Door redactie

In Word kunt u de nadruk leggen op bepaalde stukken tekst door bijvoorbeeld bullets of pijlen te gebruiken. Ook op uw LinkedIn-profiel wilt u misschien de aandacht vestigen op bepaalde punten. U mag dus best wat icoontjes toevoegen om het een en ander te benadrukken. Alleen is de mogelijkheid om icoontjes toe te voegen aan uw profiel op LinkedIn nergens te bekennen.

Icoontjes toevoegen met vaktool

Maar dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is! De vaktool 'Symbolen, bullets en speciale tekens toevoegen aan uw LinkedIn-profiel' biedt een reeks icoontjes die niet zouden misstaan op uw LinkedIn-profiel. Zo kunt u een telefoon-icoontje voor uw mobiele nummer plaatsen. Of misschien weet u de sterren wel op een leuke manier te gebruiken. Onthoud wel dat overdaad schaadt. Zorg dus dat uw profiel een rustige uitstraling behoudt en overzichtelijk blijft.