LinkedIn-profiel niet compleet zonder sterren

U wilt uw LinkedIn-profiel eruit laten springen. Een leuke manier om dit voor elkaar te krijgen, is door icoontjes toe te voegen. Helaas biedt LinkedIn geen mogelijkheden om bullets of telefoon-icoontjes toe te voegen. Met een beetje hulp van Office Rendement voegt u toch icoontjes toe.

7 maart 2014 | Door redactie

Maakt u uw cv op in Word, dan kunt u de nadruk leggen op bepaalde stukken tekst door bijvoorbeeld bullets of pijlen te gebruiken. Uw LinkedIn-profiel is eigenlijk een hippe versie van het cv. U mag dus best wat icoontjes toevoegen om het een en ander te benadrukken. Alleen is de mogelijkheid om icoontjes toe te voegen aan uw profiel op LinkedIn nergens te bekennen.

Icoontjes toevoegen op LinkedIn

Maar dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is! De vaktool 'Symbolen, bullets en speciale tekens toevoegen aan uw LinkedIn-profiel' biedt een reeks icoontjes die niet zouden misstaan op uw LinkedIn-profiel. Zo kunt u een telefoon-icoontje voor uw mobiele nummer plaatsen. Of misschien weet u de sterren wel op een leuke manier te gebruiken. Onthoud wel dat overdaad schaadt. Zorg dus dat uw profiel een rustige uitstraling behoudt en overzichtelijk blijft.