Presenteer uw vacatures op Twitter

Onder #JouwBaan organiseert Twitter op 24 februari 2015 een online arbeidsmarkt. Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers, dan is de Europese banendag van Twitter een goede gelegenheid om uw vacature uit te zetten.

18 februari 2015 | Door redactie

Vorig jaar was #vacature de meest trending hashtag van het jaar. Daarom heeft Twitter besloten werkzoekenden en werkgevers bij elkaar te brengen door een online arbeidsmarkt te organiseren. Op 24 februari 2015 organiseert het sociale netwerk daarom de Europese banendag onder #JouwBaan. Tijdens de banendag kunnen werkgevers hun vacatures delen en werkzoekenden hebben de mogelijkheid om vragen te stellen aan werkgevers en reageren op vacatures.                                                     

Veel werkzoekenden bereiken in weinig tijd

Twitter organiseert de internationale banendag in samenwerking met UWV en Monsterboard. Om werkzoekenden en werkgevers met vacatures op weg te helpen heeft Twitter de lijst #Vacatures samengesteld met organisaties die interessante vacatures hebben. Door uw vacature op Twitter te presenteren bereikt u in korte tijd vele werkzoekenden. Bovendien is het heel makkelijk voor Twitteraars om de vacature verder te verspreiden.