Social media nuttige bron voor secretaresses?

U kunt niet meer om social media heen. Blijft u zelf verre van Facebook en LinkedIn, dan zijn uw collega’s er wel actief op of is uw manager driftig aan het twitteren. Vroeger of later moet u er iets mee, maar wat? Office Rendement hoort graag hoe u hierover denkt.

9 januari 2014 | Door redactie

Denkt u bij social media: aan mijn lijf geen polonaise, of bent u al driftig aan het twitteren voor de organisatie? Wat het ook is, u kunt social media niet meer negeren. En zeg nu zelf, soms zijn ze ook wel nuttig. Dankzij social media kunt u veel makkelijker in contact komen en blijven met uw vakgenoten. Zo kunt u elkaar op de hoogte houden van de ontwikkelingen en het laatste nieuws in uw vakgebied.

LinkedIn, Twitter of toch Facebook?

Office Rendement is benieuwd welke social media ú hiervoor gebruikt. Is dat LinkedIn, en dan met name de LinkedIn-groepen voor secretaresses? Of vindt u juist Twitter of Facebook een waardevolle bron van informatie? Het kan natuurlijk ook dat u zich hier helemaal niet mee bezig houdt. Rechts van dit bericht kunt u in de poll laten weten hoe ‘sociaal’ u bent.