Blijf op de hoogte van nieuwe HR-wetgeving

19 november 2012 | Door redactie

Door het regeerakkoord dat onlangs is gesloten, staan er weer heel wat veranderingen op de stapel. Het kan soms behoorlijk verwarrend zijn om deze wet- en regelgeving goed bij te houden. De NieuweWetten-app van Antwoord voor bedrijven geeft u een handig overzicht van alle recente wetswijzigingen.

De wetten zijn ingedeeld in de categorieën: administratie, bedrijf starten, bedrijfspand, bedrijfsvoering, belastingzaken, beroepseisen, personeel, rechtspraak, verkoop en vervoer. Per categorie kunt u aangeven of u meldingen wilt ontvangen zodat u op de hoogte blijft van de wijzigingen en de ingangsdatum van de nieuwe wetten en regelgeving. Ook kunt u aangeven op welk moment u deze meldingen op uw smartphone wilt ontvangen. Hierbij heeft u de keuze uit: drie maanden, één maand of één week van tevoren of op de ingangsdatum van de wetswijzigingen.

Meer informatie over nieuwe wetgeving

Wilt u meer achtergrondinformatie over de wet- of regelgeving, dan klikt u op de wet. U krijgt dan alle relevante informatie te zien zoals een korte beschrijving, de doelgroep en de ingangsdatum. Wilt u meer informatie, dan kunt u via een link de website Antwoord voor bedrijven bezoeken. Met de NieuweWetten-app kunt u de wetswijzigingen en nieuwe regels ook delen via sociale media zoals LinkedIn, direct in uw agenda zetten of doorsturen per e-mail. De NieuweWetten-app is beschikbaar voor iPhone, Ipad en Android. Bekijkt u de nieuwe wetten liever op uw pc, dan kunt u terecht op de website van Antwoord voor bedrijven.