Datumprikker voor iPhone en Android

3 september 2012 | Door redactie

Het kan soms een behoorlijke uitdaging zijn om een geschikte datum te prikken voor een overleg, een borrel of een bedrijfsfeest. U heeft te maken met meerdere personen, misschien ook externen, met elk hun eigen agenda. Ook is niet iedereen altijd even makkelijk te bereiken. Als u een iPhone heeft, kan de gratis datumprikker SelectTheDate u een handje helpen.

Met de gratis applicatie SelectTheDate kunt u het prikken van een datum of het organiseren van een evenement volledig regelen vanaf uw iPhone. U maakt een evenement aan, selecteert hiervoor mogelijke data en nodigt vervolgens deelnemers uit. Zodra iedereen gereageerd heeft, prikt u als organisator een definitieve datum en tijd. De app is geïntegreerd met de andere applicaties op uw toestel. Het toevoegen van deelnemers kunt u vanuit uw agenda doen, en de definitieve datum staat meteen in uw agenda.

De datumprikker voor Android

Nu heeft natuurlijk niet iedereen een iPhone. Daarom kunnen deelnemers aan uw evenement ook op de website van de app reageren op uw datumverzoek. Daarnaast zal er binnenkort – waarschijnlijk binnen twee maanden – ook een versie verschijnen voor Android-toestellen.