Een gratis datumprikker voor uw iPhone

16 augustus 2012 | Door redactie

Het beheren van de agenda is voor u gesneden koek. Toch is het niet altijd eenvoudig om afspraken met meerdere personen te plannen. Zeker niet wanneer de helft van de genodigden moeilijk te bereiken is. En laten we eerlijk zijn, u zit zelf ook niet altijd achter uw pc. Als u een iPhone heeft, kan de gratis datumprikker SelectTheDate u een handje helpen.

Met de gratis applicatie SelectTheDate kunt u het prikken van een datum of het regelen van een evenement volledig regelen vanaf uw iPhone. U maakt een evenement aan, selecteert hiervoor mogelijke data en nodigt vervolgens deelnemers uit. Zodra iedereen gereageerd heeft, prikt u als organisator een definitieve datum en tijd. De app is geïntegreerd met de andere applicaties op uw toestel. Het toevoegen van deelnemers kunt u vanuit uw agenda doen, en de definitieve datum staat meteen in uw agenda.

SelectTheDate ook op website en voor Android

Nu heeft natuurlijk niet iedereen een iPhone. Daarom kunnen deelnemers aan uw evenement ook op de website van de app reageren op uw datumverzoek. Daarnaast zal er binnenkort – waarschijnlijk binnen twee maanden – ook een versie verschijnen voor Android-toestellen.