Evernote komt met voordelige versie

1 mei 2015 | Door redactie

Bent u inmiddels fan van notitie-app Evernote, dan is er goed nieuws. Het bedrijf maakte bekend dat het een aantal nieuwe abonnementsvormen lanceert. Daarbij zit ook een goedkopere versie: het Plus abonnement. Daarmee zijn er nu drie versies.

Wie eenmaal heeft gewerkt met het populaire notitieprogramma Evernote, is al snel gewend om met dit programma aantekeningen te maken en verwerken. Er is een gratis versie en daarnaast kon u al een betaald Premium abonnement nemen. Daar komt nu een goedkopere versie bij. U kunt nu kiezen tussen een Plus abonnement, een Premium-abonnement en een gratis versie. Met de gratis versie heeft u de mogelijkheid van 60 megabyte aan uploaddata.

Mogelijkheden voor zakelijke toepassingen

Bent u al gebruiker, dan kunt u vanaf nu upgraden naar de Plus-versie. Daarmee kunt u bestanden tot 50 megabyte uploaden en u kunt ook offline bij uw notiteis. Een Plus-abonnement kost € 19,99 per jaar of € 2,99 per maand. De mobiele versie kunt u met een wachtwoord vergrendelen zodat uw aantekeningen veilig zijn. Het Premium-abonnement is niet in prijs gestegen en kost nog steeds € 39,99 euro per jaar of € 4,99 euro per maand. U kunt dan bestanden tot 200 megabyte per bestand uploaden. Dit abonnement biedt de meeste mogelijkheden voor zakelijke toepassingen, zoals visitekaartjes scannen en digitaliseren, uitgebreide zoekmogelijkheden in andere bestanden en notities verwerken tot presentaties.