Handige app voor papierloos kantoor

7 september 2012 | Door redactie

Een app om notities te maken in uw bestuurlijke stukken heeft u natuurlijk al lang. Maar heeft u ook al gebruiksvriendelijke software waarmee u volledig zonder papier kunt werken? Nu is er een handige app waarmee u op gebruiksvriendelijke wijze toegang heeft tot bestuurlijke informatie.

Speciaal voor u als bestuurder, politicus of ambtenaar heeft GemeenteOplossingen een applicatie ontwikkelt waarmee u digitaal aantekeningen kunt maken in uw eigen vergaderdocumenten. Ook kunt u met behulp van de app niet-openbare stukken op de iPad bekijken. Alle informatie wordt meteen bijgewerkt, waardoor alle wijzigingen automatisch via een webservice in de app worden verwerkt. Dankzij een ingebouwd rechtensysteem krijgt u toegang tot alle informatie.

Applicatie is nog volop in ontwikkeling

Om gebruik te kunnen maken van de app kan uw instelling een abonnement afsluiten in de Appstore (de app is dus niet gratis). Binnenkort komen er ook versies beschikbaar voor Android en Windows 8. Er wordt nog gewerkt aan de mogelijkheid om digitaal een handtekening op een document te kunnen zetten en het terug te plaatsen in het systeem. Vanaf dat moment kunt u helemaal overstappen op een papierloos kantoor.